Condiţii de utilizare


ASPECTE GENERALE

Termenii şi Condiţiile (“Contract”) reglementează utilizarea serviciilor (“Serviciu” sau “Servicii”) care sunt puse la dispoziţie de HOSTGW SRL ("HOSTGW SRL", "HOSTGW", "GWHOST", "noi", "nostru" sau "de noi"). Termenii şi Condiţiile reprezintă forma definitivă a contractului şi convenţiei dintre HOSTGW SRL şi persoanele individuale sau entităţile care subscriu la serviciul nostru (“Membru”, “Membri” sau “dumneavoastră”).

Prin trimiterea aplicaţiei şi prin utilizarea Serviciului, sunteţi de acord să respectaţi termenii şi condiţiile stabilite prin acest Contract. HOSTGW vă poate închide contul în orice moment, cu sau fără notificare, pentru conduită care încalcă prevederile prezentului Contract, pentru conduită care, conform HOSTGW, aduce prejudicii afacerii sale, sau pentru conduită care, prin utilizarea Serviciului, provoacă prejudicii oricărei alte părţi.

Modificări ale Termenilor şi Condiţiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii şi Condiţiile (conform definiţiei de mai jos) în orice moment. Toate modificările Termenilor şi Condiţiilor vor fi postate pe Website. Dacă nu sunteţi de acord cu schmbările efectuate, puteţi rezilia serviciul. În orice caz, continuarea utilizării Website-ului va fi considerată drept acceptare a noilor Termeni şi Condiţii. Alte clauze sau modificări ale Termenilor şi Condiţiilor nu vor fi obligatorii, dacă nu există un acord scris şi semnat de noi.


COMPANIE

Compania HOSTGW SRL este înregistrată în România, J23/4552/2016, Cod Fiscal: 36734920.

Adresă: Str 23 August, nr 75, Pav. Adm. Etaj 1,Biroul nr. 5, 070000, Buftea, România

Telefon: +40770946498


SERVICII OFERITE

- Servere Private Virtuale (VPS)

- Servere Dedicate

- Servicii de Administrare

HOSTGW oferă Membrilor servicii de găzduire website şi e-mail pe durata termenului serviciului cumpărat de la compania noastră. Serviciile sunt furnizate pe baza disponibilităţii facilităţilor şi echipamentului. HOSTGW îşi rezervă dreptul de a nu furniza unul sau mai multe Servicii, atunci când facilităţile sau echipamentul nu sunt disponibile, sau din oricare alt motiv.

Accesul pe serverele web şi e-mail încetează la expirarea Serviciului. Detalii privind contul dumneavoastră pot fi găsite pe pagina de profil după înregistrare.


ÎNREGISTRARE CONT

Dacă nu aveţi un cont, pentru a trimite o comandă, este necesar să vă înregistraţi.

Dacă deja aveţi un Cont, vă puteţi autentifica în Contul dumneavoastră pentru a trimite o Comandă.

Pentru a vă înregistra, este necesar să ne furnizaţi numele, adresa, adresa de e-mail, o parolă şi, posibil, alte date cu caracter personal. Pentru mai multe detalii privind acest aspect, vă rugăm să accesaţi Politica de Confidenţialitate a companiei noastre. Ne puteţi furniza aceste informaţii prin completarea manuală a datelor necesare pe Website, acolo unde este specificat, şi prin urmarea instrucţiunilor afişate pe Website.

Este necesar să vă înregistraţi cu o adresă de e-mail validă, pe care o accesaţi în mod regulat, pentru ca, printre altele, să vă putem trimite e-mailuri administrative şi informative. Orice Cont înregistrat cu adresa de e-mail a unei alte persoane sau cu o adresă de e-mail temporară poate fi închis de noi fără notificare. De asemenea, vă putem solicita validarea Contul în timpul procesului de înregistrare sau în cazul în care considerăm că aţi utilizat o adresă de e-mail invalidă. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice întregistrare pentru un Cont şi de a refuza utilizarea sau accesul oricărei persoane pe Website, din oricare motiv, decizia în acest sens aparţinându-ne în exclusivitate.

SERVICII DE ADMINISTRARE

Vom depune eforturi rezonabile pentru a corecta orice probleme în funcţionarea Serviciilor, cât mai curând posibil, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pe tot parcursul anului, după primirea informaţiilor complete şi clare despre acestea. În orice caz, din moment ce nu garantăm că Serviciile vor fi fără defecţiuni, vom oferi asistenţă prin e-mail, care poate fi accesată printr-un sistem de tickets, pentru a rezolva orice defecţiune şi, de asemenea, pentru a răspunde la întrebări (“Servicii de asistenţă). Vom depune eforturi rezonabile pentru a răspunde solicitărilor Serviciilor de Asistenţă în timp rezonabil, însă nu putem garanta niciun rezultat sau soluţionare, în niciun interval specific de timp. În particular, fără limitare, este posibil să obţinem suport din partea unei părţi terţe, care să ne asiste în furnizarea Serviciilor de Asistenţă.


POLITICA DE LIVRARE

Serviciile sunt livrate după confirmarea plăţii. În orice caz, din cauza riscurilor prezentate de clienţii care utilizează carduri de credit, este posibil să vă solicităm informaţii suplimentare înainte de livrarea serviciului.

Datele de autentificare sunt trimise pe adresa de e-mail utilizată la înregistrarea pe website.

Serverele private virtuale sunt livrate în mai puţin de 2 ore.

Livrarea serverelor dedicate poate dura până la 48 de ore, în funcţie de disponbilitate.


METODE DE PLATĂ

HOSTGW acceptă în prezent următoarele metode de plată:

Card de credit, Paypal, Transfer bancar şi Criptomonede virtuale (ex.:Bitcoin etc) prin Coinify.com.


E-MAIL

Seviciul de e-mail al companiei HOSTGW oferă clienţilor capacitatea de a trimite şi primi e-mailuri prin Internet. HOSTGW îşi menţine dreptul exclusiv de a restricţiona volumul mesajelor transmise sau primite de dumneavoastră, pentru a menţine calitatea serviciilor noastre de e-mail pentru alţi Membri şi pentru a ne proteja sistemele impotriva spamului.

În calitate de deţinător şi operator de echipament şi alte resurse utilizate pentru a furniza servicii, HOSTGW are dreptul legal de a bloca comunicaţiile electronice de la alte entităţi de pe Internet.


POLITICI ŞI DEFINIŢII DE UTILIZARE

a. Politici şi definiţii de utilizare “nelimitată”

Ce înseamnă “nelimitat”?

HOSTGW nu stabileşte o limită arbitrară cu privire la cantitatea de resurse pe care le poate utiliza un cont. În temeiul prezentului Contract, HOSTGW va depune orice efort comercial rezonabil pentru a furniza Membrilor capacitatea necesară de stocare, lăţimea de bandă şi alte resurse de server pentru alimentarea website-urilor, cu condiţia ca utilizarea serviciilor de către Membru să respecte condiţiile spicificate în prezentul Contract.

Ce NU înseamnă “nelimitat”?

Oferta companiei HOSTGW de servicii “nelimitate” nu permite ca acţiunile membrilor individuali să afecteze negativ sau advers experinţa serviciului altor Membri.

b. Utilitarea resurselor

Daemons/Servers/Shell

Nu aveţi, în niciun caz, permisiunea de a rula daemons, servere sau de a compila ceva pe contul dumneavoastră, fără permisiune directă din partea managementului HOSTGW. Accesul shell trebuie utilizat doar cu utilizarea sistemului de fişiere de bază.

Resurse sistem

Nu aveţi permisiunea de a utiliza o cantitate excesivă de resurse sistem pentru o perioadă extinsă de timp. Dacă se constată că prin contul dumneavoastră se utilizează o cantitate mare de resurse, vă vom contacta şi vă vom oferi mai multe informaţii. În cazuri extreme, suspendarea poate fi necesară, până la soluţionarea problemei.

Utilizare cron

Nu puteţi avea cron-jobs în intervale mai mici de 1 minut.

Limitări cont

Vă puteţi utiliza contul pentru uz personal, însă nu ca o facilitate de backup pentru backup-uri automate sau acţiuni de acest tip. În cazul în care nu ştiţi sigur dacă utilizarea preconizată încalcă aceste Condiţii de Utilizare, vă rugăm să ne contactaţi pentru a vă oferi clarificări.

Numarul maxim de e-mailuri ce pot fi trimise de pe serverele Dedicate şi VPS este de 500 pe zi.


TAXE SERVICIU / PLĂŢI / FACTURI / FURNIZAREA SERVICIILOR

Toate taxele şi tarifele percepute de HOSTGW sunt menţionate şi facturate în moneda EURO.

Puteţi plăti Taxele prin Card de Credit, PayPal, BitCoin, transfer bancar; este posibil să aveţi nevoie de un cont cu respectivul procesator de plăţi pentru a trimite o Comandă şi trebuie să fiţi de acord cu termenii şi condiţiile acestora pentru a avea un astfel de cont. Nu vom fi obligaţi să vă furnizăm niciun serviciu până la primirea integrală a fondurilor disponibile necesare.

Taxele serviciului sunt scadente în momentul comenzii sau în ziua reînnoirii serviciului. Toate taxele trebuie achitate integral.

Facturile pentru toate serviciile oferite de HOSTGW pot fi găsite prin autentificarea în contul de utilizator şi, de asemenea, pot fi descărcate. După plata Comenzii, vom activa Serviciile care fac obiectul Comenzii dumneavoastră. Activarea va fi anunţată prin e-mailul furnizat. Întrebările şi litigiile privind facturarea pot fi aduse în atenţia HOSTGW în termen de 14 zile de la data emiterii facturii, prin e-mail la billing@gwhost.ro. În cazul în care sunt primite notificări privind litigii de returnare a plăţii sau de percepere a plăţii pentru contul dumneavoastră, serviciile furnizate pot fi suspendate imediat, până la investigarea cazului.

Ofertele promoţionale, inclusiv preţurile introductive speciale, preţurile promoţionale sau orice oferte de preţ ocazionale, sunt disponibile doar clienţilor noi şi sunt valabile doar pentru perioadă iniţială. Toate serviciile de găzduire vor fi reînnoite la preţul normal de reînnoire.

În absenţa unei cereri de anulare din partea dumneavoastră, serviciul de găzduire va fi reînnoit pentru o perioadă succesivă, la preţul normal de reînnoire, la expirare.


REZILIERE / SCHIMBARE PLAN / POLITICĂ DE RESTITUIRE

HOSTGW vă poate rezilia Serviciul în următoarele condiţii (listă neexclusivă):

 • Neplata taxelor
 • Încălcarea termenilor sau condiţiilor stipulate în prezentul Contract
 • Utilizarea Serviciului de către dumneavoastră perturbă operaţiunile de afaceri ale companiei HOSTGW sau afectează oricare altă parte
 • Toate datele Membrilor sunt eliminate de pe serverele HOSTGW în urma unei astfel de rezilieri. Puteţi solicita închiderea contului sau schimbări în planul de găzduire în orice moment, contactând echipa de Serviciu Clienţi prin e-mail sau prin serviciul de tickets. Informaţiile noastre de contact pot fi găsite pe pagina de Contact a website-ului nostru. La trimiterea cererii de anulare, trebuie să furnizaţi numele de utilizator sau e-mailul corect de cont pentru verificare. Cererile de anulare incomplete vor fi considerare invalide şi nu vor fi procesate.

  Dreptul la restituire nu mai este aplicabil, odată ce serviciile au fost furnizare integral, în cazul licenţelor, serverelor virtuale sau serverelor dedicate.

  Anulare în termen de 3 zile: Puteţi anula şi solicita o restituire a primului dumneavoastră serviciu, fără nicio întrebare. Sunteţi eligibil pentru primirea unei restituri în termen de 3 zile de la plata facturii. Pentru a solicita o restituire, este necesar să ne contactaţi pe următoarea adresă de e-mail: billing@gwhost.ro. Restituirile sunt disponibile doar pentru primul serviciu cumpărat. Serviciile adiţionale nu sunt eligibile pentru restituiri.

  Sunteţi eligibil la restituirea taxelor pentru serviciile de găzduire care sunt facturate anual în următoarele condiţii:

  Dacă anulaţi contul în termen de 3 zile de la înregistrare, veţi primi, la cerere, o restituire integrală a taxelor de serviciu achitate. Vă vom restitui orice sumă colectată de la dumneavoastră nu mai târziu de 14 zile de la data solicitării restituirii. Restituirea fondurilor va fi efectuată prin aceeaşi metodă de plată utilizată la plata facturii. Dacă metoda de plată nu permite restituiri de fonduri, restituirea va fi efectuată doar sub formă de credit cont.

  RESPONSABILITATE MEMBRILOR

  Atunci când aplicaţi pentru a utiliza serviciile HOSTGW, vi se va solicita introducerea unui E-mail. Veţi primi Parola prin E-mail. E-mailul şi Parola sunt mijloacele prin care accesaţi serviciile dumneavoastră de găzduire web. Luaţi la cunoştinţă şi sunteţi de acord că este reponsabilitatea dumneavoastră de a proja E-mailul şi Parola selectată de orice utilizare neautorizată. ÎN NICIUN CAZ, HOSTGW NU VA FI RĂSPUNZĂTOAR PENTRU UTILIZAREA NEAUTORIZATĂ SAU NECORESPUNZĂTOARE A E-MAILULUI SAU PAROLEI DUMNEAVOASTRĂ.

  Membrii sunt responsabili pentru menţinerea informaţiilor de cont corecte în orice moment. Aceste informaţii pot fi actualizate la autentificarea în cont.


  Uptime

  HOSTGW garantează un timp de funcţionare de 99,98%. Dacă serviciile noastre nu îndeplinesc nivelul 99,98% de timp de funcţionare, vă vom compensa cu o reducere de 50% la următoarea factură. Pentru a obtine reducerea, este necesar să ne scrieţi un e-mail şi să o solicitaţi pe billing@gwhost.ro


  CONDUITĂ INTERZISĂ

  HOSTGW nu permite utilizarea de e-mailuri comerciale nesolicitate ("Spam") pentru a promova produse sau servicii. Orice Membru implicat în activităţi de trimitere Spam prin reţeaua noastră sau de promovare informaţii pe website-urile găzduite de noi, va fi considerat că încalcă prezentul Contract şi va fi suspendat imediat de la utilizarea Serviciului.

  Utilizarea Serviciului de către dumneavoastră trebuie să respecte legislaţia ţării dumneavoastră în orice moment.

  Aveţi responsabilitatea de a vă asigura că utilizarea Serviciului de către dumneavoastră nu consumă resurse excesive de sistem sau reţea, care să ducă la perturbarea utilizării normale a Serviciului prin, dar fără a se limita la, generarea de procese multiple sau consumul unor cantităţi excesive de memorie, capacitate CPU sau lăţime de bandă.

  Listă neexclusivă cu conţinut şi conduită interzise la utilizarea Serviciului include:


  NOTIFICĂRI

  Cu excepţia cazului în care alte instrucţiuni sunt afişate pe website-ul HOSTGW, sunteţi de acord că orice notificări furnizate în baza prezentului Contract vor fi considerate drept furnizate, dacă sunt trimise prin e-mail sau prin sistemul de ticket fiecărei părţi, în conformitate cu cele mai recente informaţii de contact furnizate de către dumneavoastră şi cu informaţiile de contact ale HOSTGW SRL, postate pe website-ul HOSTGW. Toate notificările vor deveni aplicabile la primire.


  POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

  Politica de Confidenţialitate a HOSTGW stabileşte care sunt obligaţiile noastre cu privire la protecţia, colectarea şi utilizarea datelor cu caracter personal ale membrilor noştri. Politica de Confidenţialitate a HOSTGW este sub rezerva modificărilor ocazionale, iar astfel de modificări devin aplicabile la postarea politicii modificate pe website-ul HOSTGW.

  Buletinele informative prin e-mail (newsletters) vor fi trimise direct doar de către HOSTGW. Datele membrilor nu vor fi divulgate sau comercializate către părţi terţe.

  Întreaga politică de confidenţialitate poate fi citită pe: https://www.gwhost.ro/privacy.php


  DREPTURI REZERVATE

  HOSTGW îşi rezervă dreptul şi libertatea exclusivă de a:


  LIMITAREA RĂSPUNDERII

  Serviciul este furnizat în baza unei politici “ca atare” sau “după disponibilitate” şi utilizarea Serviciului se face pe propriul risc. HOSTGW nu face declaraţii sau garanţii, fie exprimate sau implicate, cu privire la Serviciu sau orice alte servicii sau informaţii furnizate prin Serviciu. HOSTGW nu este responsabil pentru daune, pagube sau pierderi economice, care rezultă din utilizarea conţinutului sau Serviciului furnizat de HOSTGW.

  HOSTGW nu va fi, în niciun caz, responsabil pentru daune directe, indirecte, incidentale sau colaterale sau pierderi economice, care rezultă din lipsa Serviciului sau în conexiune cu website-ul sau alte servicii sau produse oferite dumneavoastră.

  HOSTGW, birourile sale, directorii, deţinătorii, agenţii şi angajaţii nu vor fi, în niciun mod, responsabili faţă de dumneavoastră sau oricine altcineva pentru pierderile sau pagubele, care rezultă din utilizarea Serviciului sau a website-ului dumneavoastră. În nici un caz, HOSTGW nu va fi tras la răspundere pentru orice daune sau pierderi economice, de orice fel, ca rezultat al notificării autorităţilor cu privire la conţinutul potenţial ilegal de pe website-ul dumneavostră sau pentru furnizarea de copii ale fişierelor de date autorităţilor competente sau pentru cooperarea cu autorităţile de aplicare a legii pentru a localiza persoanele care au postat conţinut ilegal sau care promovează o conduită ilegală


  DESPĂGUBIRE

  Sunteţi de acord să despăgubiţi şi să exoneraţi de răspundere HOSTGW de şi împotriva, şi să rambursaţi HOSTGW cu privire la oricare şi toate pierderile, daunele, obligaţiile, creanţele, hotărârile judăcătoreşti, compensările, amenzile, costurile şi cheltuielile (inclusiv cheltuieli rezonabile aferente, taxe legale, costurile investigaţiilor) de orice natură, suportate de HOSTGW din motive de, sau rezulate din, sau în legătură cu:


  FORŢĂ MAJORĂ

  HOSTGW nu va fi răspunzător pentru orice întârziere, întrerupere sau lipsa furnizării serviciilor, dacă acestea sunt cauzate de dezastre naturale, război declarat sau nedeclarat, incendiu, inundaţie, futună, alunecare, cutremur, pană de curent, incapacitatea de a obţine echipament, provizii sau alte facilităţi care nu sunt cauzate de neplată, conflicte de muncă sau alte evenimente similare din afara controlului nostru care pot preveni sau întârzia funizarea serviciului.


  PREVEDERI INAPLICABILE

  În cazul în care oricare parte a prezentului Contract este considerată a fi invalidă sau inaplicabilă în temeiul legislaţiei în vigoare, o astfel de parte va fi lipsită de efect, doar în limita unei astfel de părţi invalide sau inaplicabile, fără a afecta, în niciun mod, celelalte părţi ale prezentului Contract.


  LEGISLAŢIA APLICABILĂ

  Contractul este reglementat de legislaţia română. Orice litigii între HOSTGW şi Client vor fi soluţionate pe cale amiabilă, în caz contrar, litigiile vor fi trimise pentru soluţionare în instanţele din România.


  VARSTA MAJORATULUI

  HOSTGW nu acceptă contracte şi plăţi de la persoane sub vârsta legală de 18 ani. Prin inregistrarea unui cont, confirmaţi că aveţi peste 18 ani sau că părinţii sau tutorele legal a fost de acord să accepte prezentul Contract în numele dumneavoastră.


  20. POLITICĂ DE UTILIZARE ACCEPTABILĂ

  Politica de Utilizare Acceptabilă a HOSTGW, care este încorporată în continuare prin referinţă, este aplicabilă tuturor Serviciilor. Toate Serviciile trebuie utilizate doar în scopuri legale. Sunteţi de acord să vă menţineţi website-ul în deplină conformitate cu termenii şi condiţiile stabilite mai departe. Prin utilizarea Serviciilor, sunteţi de acord:

  Astfel de acţiuni includ, dar fără a se limita la, acţiuni care rezultă în introducerea pe lista neagră a oricăror IP-uri ale companiei noastre prin baze de date de spam online, acţiuni care rezultă în atacuri DDoS care vizează servere etc. HOSTGW îşi rezervă dreptul de a refuza serviciul oricărei persoane, acestă decizie aparţinându-ne în exclusivitate. Orice material considerat de HOSTGW a fi obscen sau primejdios este strict interzis şi va fi eliminat imediat de pe serverele HOSTGW cu sau fără notificare prealabilă şi poate duce la posibilă avertizare, suspendare sau închiderea imediată a contului, fără restituirea banilor. Sunteţi de acord că avem drepul exclusiv de a hotărî ce constituie o încălcare a utilizării politicii acceptabile descrise mai sus, precum şi acţiunea corectivă care trebuie aplicată în funcţie de gravitatea încălcării. În cazul în care se descoperă o încălcare a termenilor si condiţiilor, HOSTGW are dreptul exclusiv de a aplica acţiuni corective, în urma cărora vă vom notifica. În astfel de cazuri, hotărârea HOSTGW este obligatorie şi finală şi nu poate face obiectul unor modificări ulterioare. HOSTGW nu poate şi nu va fi responsabil pentru orice pierdere sau daună, care rezultă din măsurile luate de compania noastră împotriva acţiunilor care provoacă daune HOSTGW sau altor părţi terţe. Avem dreptul de a închide fiecare şi oricare cont de găzduire care a fost suspendat din orice motiv, pentru o perioadă mai mare de 14 zile calendaristice de la data suspendării, cu excepţia cazului în care Dumneavoastră aţi luat măsuri corective pentru a elimina ameninţarea sau încălcarea suspendării iniţiale. Orice copii de backup ale contului de găzduire vor fi permanent şterse la închiderea contului şi nicio restituire nu va fi datorată. HOSTGW nu va fi răspunzător pentru orice pierdere sau daună în astfel de cazuri.


  DEROGARE

  Nicio derogare la oricare dintre prevederile prezentului Contract nu va fi considerată drept o derogare a oricărei alte prevederi şi nici nu va constitui o degodare continuă, cu excepţia cazului în care se prevede în mod expres, în scris, prin executarea, în mod corespunzător, de către partea obligată contractual.


  INTEGRALITATEA CONTRACTULUI

  Prezentul Contract, care poate fi actualizat din când în când şi afişat pe Website-ul HOSTGW, reprezintă întregul contract şi convenţie dintre noi cu privire la Serviciu şi înlocuieşte orice alt contract scris sau oral.