Despre noi

CENTRUL NOSTRU DE DATE

Infrastructura noastră, serverele dedicate și echipamentele de rețea, sunt situate în NXDATA-1, primul data center neutru de colocare din România. Proiectat pentru a gazdui un numar foarte mare de servere dedicate, NXDATA-1 se află pe platforma industrială Pipera, cel mai important centru de afaceri din București și din România. Construit conform standardului TIER III, NXDATA-1 găzduiește în prezent peste 100 de operatori de telecomunicații și este prezent în schimburile de internet RONIX, INTERLAN și BALCAN-X, ceea ce ne permite să oferim redundanță în rețea și acces direct la mai multe rețele Tier 1. NXDATA-1 este conectat la rețeaua electrică națională prin intermediul transformatoarelor de 2 kV / LV 2000 kVA și are o capacitate de rezervă de 2 x 1500 kVA + 2 x 590 kVA alimentată de generatoare Diesel care oferă o autonomie de 12 ore fără oprire plus un sistem de baterii UPS care oferă o autonomie de minim 15 minute la sarcină maximă.

SERVERE DEDICATE

Înainte de a decide cu ce fel de hardware construim nodurile noastre VPS și serverele dedicate, intotdeauna luăm în considerare mai mulți factori cum ar fi fiabilitatea, stabilitatea, costurile, performanța, managementul de la distanță, scalabilitatea și nu în ultimul rând compatibilitatea cu diferite sisteme de operare și software de găzduire web. Întotdeauna cumpărăm servere și componente de la producători cu un proces de producție bine stabilit, guvernat de un sistem de management al calității, astfel ne asigurăm că serverele noastre sunt fiabile și pot funcționa fără întrerupere mai mulți ani la rand. Pentru a oferi clienților noștri cele mai bune preţuri, luăm în considerare costul echipamentelor atunci când construim un server, obținând întotdeauna cea mai bună performanță posibilă la un cost accesibil. Abilitatea de a gestiona serverul de la distanță este, de asemenea, luată în considerare, deoarece monitorizăm serverele noastre 24/7 și reacționăm instantaneu la orice degradare a performanței sau a unei defectiuni tehnice sau de retea. Scalabilitatea și compatibilitatea cu diferite sisteme de operare sunt întotdeauna puncte cheie atunci cand achizitionam echipamente, deoarece întotdeauna ne asigurăm că oferim cea mai bună experiență de găzduire web posibilă.

PROTECȚIA DDoS

Infrastructura de rețea și toate serverele dedicate sunt protejate in intregime impotriva atacurilor DDoS cu o soluție de protecție hybrida, hardware şi software, construita de catre inginerii nostri. Protecția noastră DDoS este construită dintr-o combinație de filtre hardware complementate cu soluții software și o echipă NOC care monitorizează rețeaua noastră 24/7 pentru eventualele întreruperi de retea care pot apărea. În prezent, avem capacitatea de a mitiga atacurile DDoS de până la 500 Gbps, care includ, dar nu se limitează la atacurile bazate pe volum, protocol și aplicații. Știm că downtime-ul poate înseamna productivitate și venit pierdut, de aceea oferim in SLA o disponibilitate minima GARANTATA de 99,98%, unde includem atat rețeaua, cât și echipamentele tehnice.

RELAȚII CLIENȚI

Când vă confruntați cu o problemă tehnica care afecteaza functionalitatea site-ului web, nu este nimic mai important decât o soluție rapidă implementata de o echipă competentă de profesioniști IT. Echipa noastră de asistență tehnică are sediul la nivel local în București, oferind atât suport hardware, cât și suport online pentru orice problemă de hardware sau de rețea care poate apărea. Oferim un serviciu de asistență non-stop pentru clienți, care poate fi contactat prin e-mail, tichet sau telefon, cu un timp mediu de răspuns de 20 de minute.

CONTACTEAZA-NE